تبلیغات
آشپزی خانگی - کباب حسینی- هندی مخصوص سحر!
تاریخ : پنجشنبه 9 شهریور 1391 | 11:15 ق.ظ | نویسنده : ندا ابراهیمی
کباب حسینی- هندی مخصوص سحر!
سیخ های کباب را در دیگ کنار هم بگذارید و چند دور در کره بغلتانید تا سرخ شود . ماست را بزنید و روی کباب بریزید .در دیگ را ببندید و...
 
مواد لازم جهت 6 تا 7 نفر:
گوشت گوسفند                                        1 کیلو
پیاز نقلی، پوست گرفته، دو نیم کرده           10 تا 15 عدد
پیاز ساطوری                                           1عدد
سیر کوبیده                                             1 حبه
ماست                                                   1پیمانه
زنجبیل                                                   نصف قاشق چایخوری
کره                                                        150 گرم
زردچوبه                                                 1قاشق مرباخوری   
نمک، فلفل                                             به میزان لازم


طرز تهیه :

گوشت و پیاز را یک در میان به سیخ چوبی بکشید و نمک و فلفل بپاشید . کره را در قابلمه روی شعله ی  ملایم داغ کنید و پیاز خرد کرده را در آن تفت بدهید تا طلایی شود . زردچوبه ، فلفل سیر و زنجبیل را اضافه کنید و یک چرخ بدهید .

 سیخ های کباب را در قابلمه کنار هم بگذارید و چند دور در کره بغلتانید تا سرخ شود . ماست را بزنید و روی کباب بریزید . در قابلمه را ببندید و 1-2 ساعت به آرامی بپزید تا گوشت نرم شود . سر بزنید ، هرگاه لازم باشد کمی آب جوش اضافه کنید . در پایان پخت کباب باید به روغن بنشیند .

کباب را با سیخ در دیس بچینید و با نان و چلو ساده یا کته بر سر سفره ی سحرتان بگذارید .
 


پیچک